Snorkelset huren op Curaçao

Ontdek de bijzondere onderwaterwereld!

“Hè die onderwaterwereld is hier echt prachtig” en “ Ik zag een schildpad onder water” en dan lig je daar zonder snorkel set op een prachtig strand. Wij hebben de oplossing; je kunt bij ons een snorkelset huren!

Spot jij straks zelf een schildpad? Het perfecte onderdeel van elke vakantie op Curaçao is natuurlijk snorkelen met je eigen snorkelset. Er zijn oneindig veel plekken waar je de mooiste koraalriffen en zeedieren kunt ontdekken.

Snorkelen op Curaçao

Als je van snorkelen houdt is Curaçao één van de mooiste plekken op aarde. Omdat er zo veel verschillende stranden en baaien zijn, kun je overal een mooie duik maken in de zee. Ieder strandje of baaitje heeft zijn eigen unieke onderwaterwereld. Om dit natuurlijk te ontdekken heb je wel een snorkelset nodig. Schaf deze niet aan voor een hoge prijs, maar huur deze snorkelset gewoon zo lang je wilt! Bij Fun Curaçao kun je goedkoop je eigen snorkeluitrusting huren.

Als je de bijzondere plekken op Curaçao bezoekt, zul je versteld staan van de helderheid van het water en de oogverblindende stranden. De mooie azuurblauwe zee vind je overal op Curaçao! Maar de wereld onder water is misschien nog wel mooier en vooral specialer. Ga je op vakantie naar Curaçao en kan je niet wachten om erachter te komen wat er zich allemaal afspeelt diep in de zee? Dan is het huren van een snorkelset een perfecte uitkomst.

Huur jouw snorkel bij Fun Curaçao

Zorgeloos genieten op Curaçao!

Snorkelset huren op Curacao
  • Huurtermijn min. 3 dagen
  • Profesioneel kwaliteit
  • Geen creditcard nodig

Bekijk de koraalriffen op Curaçao

Snorkelen op Curaçao is erg poplulair en dat heeft te maken met het weer en de watertemperatuur. Deze zorgen ervoor dat je het hele jaar door lekker kunt snorkelen. Het is er gemiddeld altijd tussen de 25 en 30 graden Celsius. De watertemperatuur ligt daardoor rond de 27 graden, een perfect temperatuurtje. Daarnaast heb je bijna geen last van golven of sterke stromingen. Op Curaçao heb je wel 60 locaties waar je kunt snorkelen!

Daarnaast is het onderwaterleven, mede dankzij de vulkanische gesteenten en koraalriffen, zeer gevarieerd, kleurrijk en uniek. De riffen liggen dicht bij de kust wat het snorkelen dus zo speciaal maakt. Je kunt er naast diverse koraalvissen, zeeschildpadden tegenkomen. Doordat het water super helder is, heb je al snel tientallen meters zicht.

Wil je ook deze bijzondere vissen, mooie riffen en schildpadden ontdekken? Huur dan nu jouw snorkelset bij ons en ga het water in!

Blauwe Kamer tour

Heb je zin om een dag actief te doen op Curaçao?

Met Fun Curaçao kun je naar de Blauwe kamer!

4/5 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat