Strandstoelen huren op Curaçao

Huur nu comfortabele strandstoelen!

Om naar Curaçao te gaan reis je met het vliegtuig. Je hebt dan niet de mogelijkheid om allemaal strandspullen mee te nemen. Hoe lekker zou het zijn dat je op vakantie kunt zitten op het strand of op unieke plekjes?

Geen harde billen krijgen van het zand of de kiezeltjes op de stranden?

Dat hoeft nu ook niet meer! Bij ons kun je snel en goedkoop strandstoelen huren voor tijdens je vakantie of voor langere tijd.

Lekker chillen op Curaçao

Curaçao is uitermate geschikt om een heerlijke relax vakantie te houden. Er zijn vele leuke baaitjes en stranden waar je lekker kunt ontspannen. Daarnaast zijn er verborgen mooie plekjes waar je heerlijk kunt genieten van het uitzicht. Ga op pad naar de ruige noordkust van Curaçao en laat je betoveren door de hoge golven en het woeste landschap.

Het is overal perfect om even lekker te gaan zitten en met onze strandstoelen kun je dit overal doen! Een comfortabele strandstoel om in te lezen, om op te zonnen of gewoon om lekker te genieten van het mooie uitzicht, dat is onmisbaar. Dankzij het compacte formaat zijn de strandstoelen gemakkelijk mee te nemen, zelfs in een kleine wagen! 

Huur jouw strandstoel bij Fun Curaçao

Heerlijk genieten op Curaçao!

Strandvouwstoelen huren op Curacao
  • Huurtermijn min. 2 dagen
  • Profesioneel kwaliteit
  • Geen creditcard nodig

Genieten tot de max!

Bij Fun Curaçao huur je goedkope strandstoelen. Het zijn lichtgewicht stoelen die gemakkelijk opvouwbaar zijn. Hierdoor neemt het gelukkig weinig ruimte in je auto waardoor je ruimte overhoudt voor andere spullen. Door het unieke design voorkom je dat je wegzakt in het zand. De stoelen zijn ook nog voorzien van een handige drinkbekerhouder.

Wanneer je eenmaal gesetteld bent op je stoel, is het ook lekker om een verkoelend drankje te kunnen doen. Geen probleem, wij verhuren ook koelboxen in verschillende formaten. Zo bespaar je weer kosten op het zelf aanschaffen van een koelbox of noodgedwongen drankjes te halen bij de bar op het strand. Of heb je misschien al gedacht aan een lekkere BBQ op het strand? Op Curaçao mag je bijna overal op het strand BBQ-en! Je kunt met onze koelbox dan goed het vlees koud bewaren en vervolgens op je gehuurde BBQ het vlees bereiden. Maak je dag helemaal compleet met onze strandspullen!

Wil je tussendoor lekker afkoelen in de zee en ondertussen de mooie onderwaterwereld van Curaçao ontdekken? Om kofferruimte en kilo’s te besparen is het handig om je snorkelset thuis te laten en goedkoop een snorkelset bij ons te huren. Hierdoor kun je weer andere dingen meenemen. Als je geluk hebt zwem je tussen schildpadden en mooie bijzondere vissen. Of heb je geen snorkel maar wil je dit niet missen? Huur dan een snorkelset bij Fun Curaçao.

Kortom, bij ons kun je alle strandspullen huren die je nodig hebt voor het perfecte verblijf op curaçao!

Het wilde westen

Wil jij samen met ons door het Wilde Westen rijden?

Reserveer dan direct deze leuke tour bij Fun Curaçao!

6/7 uren

Inbegrepen

Max 6 pers.

Open chat