Top 6 mooiste stranden op Curaçao

  • Home
  • Top 6 mooiste stranden op Curaçao

Top 6 mooiste stranden op Curaçao

Fun Curaçao

Stranden op Curaçao

Als je aan Curaçao denkt, dan denk je natuurlijk aan zon, palmbomen, de vele stranden en een helder blauwe zee. Maar wat zijn dan de mooiste stranden op Curaçao om een heerlijke dag bij door te brengen? Fun Curaçao zet de top 6 mooiste stranden voor jou op een rijtje!

Grote Knip is voor zowel toeristen als de lokale bevolking een geliefd strand om naartoe te gaan. Het prachtige witte parelstrand en de azuurblauwe zee, zorgen ervoor dat je hier echt de eiland vibes voelt.

Entree is gratis en als je een bedje wilt moet je hier voor betalen. Zorg ook dat je genoeg eten en drinken meeneemt. Er is namelijk alleen een kleine kiosk aanwezig met een paar hapjes en gekoelde dranken.

Het kleine broertje/zusje van Grote knip is de Kleine knip. Net zo mooi wit en blauw als Grote Knip maar dan iets kleiner. Ook hier kan je tegen betaling een strandbedje huren en voor de liefhebbers een parasol erbij. Grote Knip en kleine Knip zijn ideale plekken om te snorkelen.

Playa Porto Mari is een prachtig strand met vele faciliteiten. Naast het brede witte strand met schaduwplekken en ligbedjes, heb je ook een heerlijk restaurant. Je kan hier genieten van een uitgebreid menu en cocktailkaart. Er zijn wc’s en er is een douche aanwezig. Bij Porto Mari ga je hoe dan ook een dag genieten. Playa Porto Mari staat ook bekend om haar mooie snorkel en duik spot.

Een van de meest bekende witte stranden van Curaçao is het strand Cas Abou. Het strand heeft alle faciliteiten die je nodig hebt om een heerlijke dag te genieten. Zo is er een restaurant, toiletgebouw en meerdere strandbedjes.

Een mooi klein strand om een dag te genieten is Kokomo Beach. Geniet van eet en drink service vanaf je strandbed of in het restaurant. Maak mooie foto’s met de schommel in het water. En koel af met de vele schaduwplekken door de palmbomen. 

Het meest idyllische strand van Curaçao is Playa Lagun. Het strand is omgeven door rotsen en het is er vaak rustig. Er is een restaurant met prachtig uitzicht op zee. Snorkelen is zeker aan te raden, Playa Lagun is het thuis voor prachtig koraal, vissen en zelfs schildpadden. 

Met 37 stranden heeft curacao natuurlijk veel meer mooie stranden. Ook is er voor iedereen wat wils! Zo kan je een strand kiezen waar je lekker in de watten gelegd wordt, hondvriendelijke stranden, authentieke ruige stranden of stranden om te BBQ’en.

Ben je klaar om alle stranden te ontdekken? Bekijk alle stranden en begin jouw avontuur!

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.