Tours op Curaçao

Tours op Curacao
Fun Curaçao
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Inhoudsoverzicht

Ondanks het feit dat Curaçao een relatief klein eiland is, valt hier veel te zien en beleven! Het eiland is daarom erg populair onder toeristen. Het toerisme is dan ook een grote inkomstenbron voor Curaçao. Er valt ook altijd weer iets nieuws te beleven. Door haar rijke historie vind je dit veel terug in zowel musea als in de omgeving. Door middel van het boeken van tours op Curaçao, hoef je niets te missen!

Naar het oostpunt of het westpunt, beide kanten van het eiland hebben hun eigen leuke activiteiten. Je kunt zelf het eiland ontdekken door middel van een huurauto of een georganiseerde tour te boeken. Het voordeel van een tour boeken is dat je zeker weet dat je niks mist van het eiland. Je krijgt net wat extra informatie en vaak zijn de tourguides erg enthousiaste vertellers. Benieuwd naar verschillende tours op Curaçao? Fun Curaçao heeft voor jou een leuk aanbod aan tours geselecteerd die je eenvoudig kunt boeken via de website!

Tours boeken op Curaçao

Kom je binnenkort naar Curaçao en wil je alvast je vakantie een beetje plannen? Dan is het verstandig om van te voren tours te boeken op Curaçao zodat je verzekerd bent van die leuke tour die je wilt doen. Vooral in het hoogseizoen kunnen tours of activiteiten erg druk worden.

Het leuke is om tijdens je verblijf op Curaçao verschillende activiteiten en tours te doen. Zo kun je bijvoorbeeld de ene dag een boottour doen en de andere dag een gave safaritour. Op deze manier pak je alle mooie kanten van Curaçao mee en kun je optimaal van het eiland genieten.

Bij Fun Curaçao kun je kiezen uit diverse soorten tours. Je kunt onder andere bij ons boeken:

  • Boottrips: ga gezellig een dag naar Klein Curaçao en laat je betoveren door de witte stranden en lichtblauw water.
  • ATV tours: zin in een leuk avontuur waarbij je zelf achter het stuur zit? Dat is een ATV tour echt een aanrader waarbij je het ruige Noorden of Oosten kunt ontdekken.
  • Off road tours: de zogenoemde off road tours worden ook wel safaritours genoemd. In een jeep of grotere open wagen ga je op pad en bezoek je de meest bijzondere plekjes op Curaçao.

Benieuwd welke tours er nog meer zijn om te boeken? Bekijk dan snel het gehele aanbod en beleef een super leuke tijd op Curaçao!

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.