Tugboat Beach Curaçao

  • Home
  • Tugboat Beach Curaçao

Tugboat Beach Curaçao

Fun Curaçao

Gezonken sleepboot

Meer dan 30 jaar geleden is er een sleepboot gezonken vlak voor de kust van Curaçao. Door de jaren heen is de boot bedekt geraakt met koraal en is het thuis geworden voor allerlei soorten onderwaterdieren. De boot ligt op 6 meter diep in helder water waardoor Tugboat goed te bewonderen is met een snorkel. Het is ook mogelijk om te duiken en de omgeving van Tugboat Beach Curaçao te verkennen.

Voor een unieke snorkelervaring is Tugboat Beach zeker een aanrader. Niet alleen de boot is leuk om naar te kijken, ook de vele vissen en andere onderwaterdieren zorgen voor een bijzondere ervaring. Dit is ook omdat de onderwaterdieren intussen gewend zijn aan duikers en snorkelaars waardoor ze niet snel van je zullen schrikken. Waan je in een nieuwe wereld!

Strand

Het strand zelf is niet heel fijn om te liggen. Er is een overkapping aanwezig met een paar ligbedden. Je hebt hieronder ook een barretje. Deze heeft geen uitgebreide menukaart. Voor een drankje of een kleine snack ben je hier wel aan het juiste adres. Je kan ook je eigen eten en drinken meenemen! 

Leuk om te weten is dat het bij Tugboat Beach mogelijk is om een eigen drijfhouten souvenir te maken om weer mee naar huis te nemen!

Snorkelen

Je kan je eigen snorkelset mee nemen om op ontdekkingstocht te gaan. Geen snorkels meegenomen? Huur eenvoudig voor zolang als je wilt een snorkelset bij Fun Curaçao!  

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.