Tugboat Beach Curaçao

  • Home
  • Tugboat Beach Curaçao

Tugboat Beach Curaçao

Fun Curaçao

Gezonken sleepboot

Meer dan 30 jaar geleden is er een sleepboot gezonken vlak voor de kust van Curaçao. Door de jaren heen is de boot bedekt geraakt met koraal en is het thuis geworden voor allerlei soorten onderwaterdieren. De boot ligt op 6 meter diep in helder water waardoor Tugboat goed te bewonderen is met een snorkel. Het is ook mogelijk om te duiken en de omgeving van Tugboat Beach Curaçao te verkennen.

Voor een unieke snorkelervaring is Tugboat Beach zeker een aanrader. Niet alleen de boot is leuk om naar te kijken, ook de vele vissen en andere onderwaterdieren zorgen voor een bijzondere ervaring. Dit is ook omdat de onderwaterdieren intussen gewend zijn aan duikers en snorkelaars waardoor ze niet snel van je zullen schrikken. Waan je in een nieuwe wereld!

Strand

Het strand zelf is niet heel fijn om te liggen. Er is een overkapping aanwezig met een paar ligbedden. Je hebt hieronder ook een barretje. Deze heeft geen uitgebreide menukaart. Voor een drankje of een kleine snack ben je hier wel aan het juiste adres. Je kan ook je eigen eten en drinken meenemen! 

Leuk om te weten is dat het bij Tugboat Beach mogelijk is om een eigen drijfhouten souvenir te maken om weer mee naar huis te nemen!

Snorkelen

Je kan je eigen snorkelset mee nemen om op ontdekkingstocht te gaan. Geen snorkels meegenomen? Huur eenvoudig voor zolang als je wilt een snorkelset bij Fun Curaçao!  

Fun Curaçao
Fun Curaçao App

Fun Curaçao App

Scan direct met je mobiel

Download de App

 

 / 

Fun Curaçao

Bericht versturen

Mijn favorieten

OPEN IN APP

Fun Curaçao
Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Beeldmateriaal inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.