Vakantie naar Curaçao

Fun Curaçao

Op vakantie naar Curaçao!

Een eiland met vele stranden, adembenemende zonsondergangen en een bruisend nachtleven. Dat vind je allemaal op Curaçao! Tijdens een vakantie op Curaçao ontdek je de verschillende kanten van dit mooie en bijzondere eiland. Relax bij een van de witte zandstranden, beklim de Christoffelberg of strijk neer op een terras bij Mambo Beach. ’s Avonds zet je de bloemetjes buiten in een van de vele gezellige uitgaansgelegenheden bij Jan Thiel.

Goedkoop naar Curaçao

Een van de belangrijkste redenen om naar Curaçao te gaan is vanwege de leuke aanbiedingen die er vaak zijn. Er zijn diverse vliegmaatschappijen die vliegen naar Curaçao. Je kunt de vakantie zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Je kunt voor een pakketreis kiezen maar je kunt er ook voor kiezen om een los ticket te boeken en je accommodatie los te boeken. Fun Curaçao heeft een groot platform met allemaal vakantiehuizen waar voor iedereen wel iets tussen zit. Kijk eens rond wat er beschikbaar is en maak jouw vakantie compleet naar Curaçao! 

Zo houd je geld over voor die lekkere cocktails op het strand en de romantische restaurants in Willemstad. Kom je voor je rust naar Curaçao? Ga dan voor een zonvakantie buiten het hoogseizoen en geniet van het zandstrand, van het helderblauwe zeewater en de palmbomen. Buiten het hoogseizoen kun je extra goedkoop naar Curaçao op vakantie en schijnt de zon ook nog!

Huuritems

Huuritems op Curaçao

Geniet volop van jouw verblijf op Curaçao

Zonvakantie naar Curaçao

Curaçao staat bekend om zijn kleurrijke Willemstad en leuke evenementen, maar Curaçao heeft nog veel meer te bieden! Wie een zonvakantie naar Curaçao boekt maakt kennis met de vele warme zandstranden. Ook iets anders doen dan op het strand liggen? Bezoek dorpjes, ontdek de natuur ga gezellig een dagje het centrum van Willemstad in of boek een leuke tour of activiteit. Ontdek tijdens jouw vakantie op Curaçao het westen van het eiland. Hier vind je veel bomen en cactussen, ruige kliffen en bijzondere rotsformaties. Of beklim de Christoffelberg, de hoogste berg van het eiland. Het prachtige uitzicht op de top bent is adembenemend tijdens deze avontuurlijke reis op Curaçao!

Het centrum van Willemstad

Tijdens een vliegvakantie naar Curaçao mag een bezoek aan het centrum van Willemstad niet ontbreken. Het historische centrum, Punda en Otrobanda, zijn een pareltje om te zien dankzij de ouderwetse en kleurrijke panden, monumentale gebouwen en sfeervolle pleinen. Hier shop je bovendien de leukste souvenirs. Geniet van een hapje en drankje bij de vele bars & restaurants

Zodra de nacht valt komt er een heel ander beeld naar voren tijdens een vakantie op Curaçao. De vrolijke klanken van salsamuziek galmen dan door de straten van Willemstad en de vele barretjes worden leuk verlicht. Zo is er iedere donderdag Punda vibes in Willemstad, dat mag je zeker niet missen! Benieuwd naar alle andere hotspots op het eiland? Fun Curaçao heeft zo voor jou verzameld!

 

 / 

 

 / 

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodaties

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuigen

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tours & Activiteiten

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenementen

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Hoe was jouw ervaring?

Jouw review wordt enorm gewaardeerd door alle gebruikers van Fun Curaçao, hartelijk dank hiervoor!

Bij accommodatie, huurvoertuigen, tours & activiteiten kan alleen een review geplaatst worden door gasten die dit geboekt en betaald hebben via Fun Curaçao. 

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Zoek door alle items
Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.