Een vakantievilla huren op Curaçao

  • Home
  • Een vakantievilla huren op Curaçao

Vakantievilla huren Curaçao

Fun Curaçao

Huur een vakantievilla op Curaçao

Stranden, cultuur, natuur en heerlijk eten, Curaçao heeft het allemaal! Ontdek het prachtige eiland Curaçao vanuit jouw eigen vakantievilla. Er zijn veel verschillende villa’s die worden aangeboden met allemaal hun eigen charmes. Vind een vakantievilla op Curaçao die precies bij jouw wensen past. 

Een vakantievilla biedt jou de ruimte om ontspannen te genieten van het eiland. Kom rustig ‘thuis’ en geniet van jouw eigen zwembad en andere faciliteiten van de villa. 

Geniet van het landschap op Curaçao

Christoffelberg Curaçao

Voor een natuurlijker landschap, is het westen van Curaçao echt een aanrader. Met een vakantiehuis op het Westen van het eiland heb je minder toerisme en meer natuur. Hier vind je onder andere ook de Christoffelberg. De Christoffelberg is is de 372 meter hoge berg die beklommen kan worden. Bovenaan de Christoffelberg heb je een adembenemend uitzicht.

Een voordeel is ook dat je in het westen mooie stranden vindt dus je bent vanuit je vakantievilla snel op een heerlijk strand onder de palmbomen. De drukste baaien van Curaçao zijn de toeristentrekpleisters Jan Thiel en Mambo Beach Boulevard. Hier vlakbij vind je ook het Spaanse water waar de grootste vakantievilla’s zijn gebouwd.

Ongeacht de locatie van jouw vakantievilla, beleef je een onvergetelijke vakantie op Curaçao. Ontdek het eiland en geniet! 

Villa's op Curaçao

Er zijn geen vermeldingen gevonden.

Bezoek Willemstad

Heb je tijdens jouw vakantie op Curaçao genoeg van het strand genoten en heb je zin om de stad eens te verkennen? Dan moet je zeker eens een bezoek brengen aan het centrum van Willemstad! Het centrum heeft een levendig nachtleven, souvenirshops en vele restaurants met terrassen. Ook heeft het centrum prachtige muurschilderingen die je met een kunstroute allemaal kunt bewonderen en een aantal musea. Kortom, het centrum heeft van alles te bieden voor iedereen en elke stemming.

Aan de Sint Annabaai ligt het oude centrum van de stad, waar je een geweldige gekleurde herenpanden vindt. Dit is de handelskade die je vaak voorbij ziet komen op foto’s van Curaçao. Deze bouwwerken vormen het stadsbeeld. Al dwalend door slingerende straatjes en langs herenhuizen kom je hier vele winkeltjes tegen. Vanaf ieder terras heb je de mogelijkheid mooie delen van Willemstad te bekijken.

Ontdek Curaçao

Wil je binnenkort op vakantie of voor langere tijd naar Curaçao? Huur dan een vakantievilla op Curaçao zodat je van alle gemakken bent voorzien. Je waant je in pure luxe en je kunt vanuit die basis het hele eiland verkennen! Benieuwd naar het aanbod op de website van vakantievilla’s op Curaçao? Bekijk het aanbod hier en je kunt direct een vakantievilla huren op Curaçao.

Automatisch vertalen

Vertaal automatisch alle titels, beschrijvingen en recensies naar Nederlands.
Titels van vermeldingen
Beschrijvingen van vermeldingen
Recensies, berichten en profielinformatie

Fun Curaçao


Bericht versturen

Mijn favorieten

Item toevoegen

Accommodatie

Bied jouw vakantiehuis of B&B aan op Fun Curaçao.

Huurvoertuig

Voor verhuurbedrijven met een K.v.K. inschrijving op Curaçao.

Tour of Activiteit

Een leuke tour of activiteit op Curaçao? Bied deze hier aan.

Evenement

Breng jouw evenement of optreden onder de aandacht.

Communiceren of betalen

Wellicht krijg je de vraag om per mail, via Facebook of WhatsApp contact te hebben, of een directe betaling te doen/ontvangen, buiten Caribisch Fun om. Als je dat doet, kun je niet meer worden geholpen bij eventuele problemen en kun je geen aanspraak maken op enige vorm van restitutie.

Wij vragen je dan ook alle communicatie en betalingen via Caribisch Fun te laten verlopen. Zo voorkom je problemen en kunnen wij je optimaal van dienst zijn.

Alle berichten worden gecontroleerd en automatisch uitgefilterd. Mocht je desondanks een bericht ontvangen dat je niet helemaal vertrouwt, laat het ons dan weten door melding te maken van het bericht. Zo zorgen wij met elkaar voor een veilig platform. 

Download de App van Fun Curaçao

Ontdek heel Curaçao met de gratis App van Fun Curaçao. Of je nu op zoek bent naar goed restaurant, een uitdagende tour of activiteit om te doen, de leukste vakantiehuizen om in te verblijven of de mooiste stranden om te bezoeken, je vindt altijd waar je naar op zoek bent.

Download de App
Scan de Fun Curaçao App
Verifieer jouw account

Doormiddel van het toesturen van een foto van jezelf en een officieel legitimatiebewijs kan worden vastgesteld dat jij het echt bent. Zorg dat deze documenten scherp en goed zichtbaar zijn.

Zodra jouw account geverifieerd en goedgekeurd is krijg je bij je profielfoto het groene “Vinkje”.

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Download de gratis App
van Fun Curaçao

Fun Curaçao
Foto & video inzenden

Heb jij te gekke foto’s en/of mooie (drone) video’s gemaakt tijdens een geboekte tour of activiteit bij Fun Curaçao, of misschien wel van een heerlijk dagje strand met je voeten in het zand? 

Je kunt deze gebruiken om een review achter te laten op Fun Curaçao.

Daarnaast kun je jouw beeldmateriaal eenvoudig inzenden, zodat jouw foto’s en/of video’s gezien worden op de Socials van Caribisch Fun! 

Fun Curaçao
Waar ben je naar op zoek?
Download de App
Scan voor de Fun Curaçao App
Fun Curaçao
Inzenden

Jij of jouw Social Media account wordt vemeld als jouw beeldmateriaal gepost wordt door Carbisch Fun! 

Je kunt maximaal 20 bestanden van 128 MB per bestand uploaden. Grotere bestanden? Gebruik dan de gratis tool van WeTransfer, met als e-mail info@funcuracao.com.